Skip to main content

O nama

SIM Solution je kompanija koja se bavi dizajnom, proizvodnjom i montažom POS proizvoda najvišeg kvaliteta.

Odlikuje nas brz, precizan i pouzdan način rada, a poverenje klijenata vidimo kao najvažniju potvrdu naše težnje ka stvaranju vrhunskog proizvoda.

Dugogodišnje iskustvo u realizaciji najkompleksnijih zahteva klijenata dozvoljava nam da sa ponosom istaknemo najmanji procenat reklamacija na proizvode na tržištu.

  Ključ uspešne prodaje je uvek dobro osmišljena komunikacija. Vizuelna prezentacija proizvoda daje mogućnost kupcima da u raznolikoj tržišnoj ponudi prepoznaju vrednost brenda koji odgovara njihovim potrebama i ukusu.

  Verujući da se afirmacija vizuelnog identiteta brenda postiže snažnim i efektnim konceptom, ali i besprekornom realizacijom, u svakom trenutku razvoja novih proizvoda razmišljamo o njihovoj funkcionalnosti, primenljivosti i marketinškoj isplativosti za naše klijente.

  Kreiramo displeje, reklamne police, kiosk sisteme, cash plate-ove, prezentere, promotivne pultove i sve vrste kartonskih i štampanih POS proizvoda, sa fokusom na premium materijale najvišeg kvaliteta i naprednoj tehnologiji izrade. 

  Uz visok nivo organizacije i jedinstven sistem kontrole kvaliteta, odgovorno i precizno pristupamo svakom projektu ponaosob. Pored preciznosti i kvaliteta samog procesa izrade, važna nam je i preciznost i kvalitet finalnog proizvoda.

  Zahvaljujući zaokruženom procesu dizajniranja, projektovanja, proizvodnje i montaže kompleksnih POS elemenata za reklamiranje na mestu prodaje, u svakom pogledu klijentima obezbeđujemo prepoznatljivost njihovih promotivnih proizvoda.

  Proizvodnja_

  Konstantno radeći na razvoju novih proizvoda, naši iskusni stručnjaci u proizvodnji koriste najmodernije tehnološke standarde i materijale najvišeg kvaliteta. Sve naše proizvode, pored standardno visokog nivoa kvaliteta, odlikuje najviši nivo modularnosti i jednostavnost u montaži i primeni. U sklopu našeg jedinstvenog sistema kontrole kvaliteta, rigorozno preispitujemo kvalitet proizvoda i usluga, osiguravajući tako uspešnu realizaciju klijentovih ideja.

  Kreativni Studio_

  Vođeni inicijalnom idejom koju oblikujemo prema zajednički osmišljenom konceptu, trudimo se da svakom klijentu obezbedimo prepoznatljivost njegovih promotivnih proizvoda i učinimo ih vidljivijim.

  Kreativnim razmišljanjem, poznavanjem marketinških standarda i kontinuiranim praćenjem svetskih trendova uvereni smo u mogućnost ostvarivanja poslovnih vizija svojih klijenata i uspešnog razvoja brenda.

  Najviši kvalitet proizvoda i usluge

  Uvežban timski rad

  Konstantan razvoj


  Naši kontakti

  _

  © SIM Solution d.o.o. 2021. All rights reserved