Skip to main content
 • Najviši kvalitet POSM-a
  na tržištu

  SIM Solution ima najniži procenat reklamacija na proizvode na tržištu.

 • Dizajn, projektovanje
  i proizvodnja

  SIM Solution nudi kompletnu uslugu u POS sektoru, od idejnog rešenja do montaže.

 • Zadovoljstvo klijenata
  na prvom mestu

  Kvalitet naših proizvoda se oslikava u broju uspešno realizovanih projekata i poverenju naših klijenata.

  Kvalitet

  Svoj maksimum ne postižemo samo korišćenjem savremene opreme i moderne tehnologije, već i uz stručan kadar koji učestvuje u procesu stvaranja.

  Poverenje

  Pružajući klijentima proizvode premijum kvaliteta, zauzvrat dobijamo poverenje kao najvažniju potvrdu ispunjavanja njihovih očekivanja.

  Posvećenost

  Naša posvećenost poslu se oslikava najvišim nivoom organizacije i jedinstvenom kontrolom kvaliteta. Pristupamo svakom projektu individualno, odgovorno i precizno.

  Kreativnost

  Radeći zajedno sa klijentima, trudimo se da osmislimo najinovativnija kreativna rešenje kako bismo osigurali prepoznatljivost njegovih proizvoda.


  O NAMA

  Ko smo mi_

  SIM Solution je kompanija koja se bavi dizajnom, proizvodnjom i montažom POS proizvoda najvišeg kvaliteta. Odlikuje nas brz, precizan i pouzdan način rada, a poverenje klijenata vidimo kao najvažniju potvrdu naše težnje ka stvaranju vrhunskog proizvoda.

  Naš rad_

  O kvalitetu naših proizvoda svedoče mnogobrojni uspešnoizvedeni projekti i brojna pozitivna iskustva klijenata.  Imamo najbolji odnos cene i kvaliteta i najmanji procenat reklamacija na tržištu.


  RADIMO ZA

  Duvanska industrija
  FMCG
  Kozmetična industrija

  Katalog proizvoda_

  Pogledajte najnoviji SIM Solution katalog proizvoda za još više informacija o kompaniji i novim proizvodima.  Kliknite na dugme ispod kako bismo vam u najkraćem roku poslali katalog mejlom.


  Naši kontakti

  _

  © SIM Solution d.o.o. 2021. All rights reserved